NOTICIES » 02-07-2013
8778 lectures

1a Universitat Nova Història, de l'1 al 4 d'agost a Crespià

En breu s'obriran les inscripcions per a la 1a Universitat Nova Història, que s'escaurà de l'1 i 4 d'agost a Crespià, al Pla de l'Estany. Es tracta d'un Curs sobre la falsificació i restauració de la Història de Catalunya que comptarà amb 10 ponències de destacats investigadors de l'Institut Nova Història.

Ens plau anunciar-vos que aquest any inaugurarem la 1a UNIVERSITAT NOVA HISTÒRIA, que s'escaurà de l'1 i 4 d'agost a Crespià, al Pla de l'Estany.

Es tracta d'un Curs sobre la falsificació i restauració de la Història de Catalunya, en un entorn natural on, a més a més d'aprendre història i compartir idees, podrem passar-hi uns dies de descans. El contingut del curs està organitzat amb 10 ponències a càrrec de destacats investigadors de l'Institut Nova Història, com són Jordi Bilbeny, Pep Mayolas, Joanjo Albinyana, Paolo Pellegrino, Enric Guillot, Àlex Sendra, Albert Fortuny, Manel Capdevila, Pep Comajuncosa. A més hi haurà una taula rodona, cinefòrum cada vespre i un concert la nit del dissabte.

El curs inclou l'estada amb pensió completa opcional en una casa de la vila o d'un altre lloc proper.

PER A MÉS INFORMACIÓ ACCEDIU A LA PÀGINA DE LA UNIVERSITAT NOVA HISTÒRIA:
http://www.inh.cat/universitat

Si voleu demanar més informació, us podeu dirigir a:
L'adreça de correu reserves@inh.cat o al telèfon 722 421 271.

Publicat a www.inh.cat - Institut Nova Història