NOTICIES » 02-11-2021  |  MEMòRIA HISTòRICA
2417

És mort En Jordi Guimet

Aquest 31 d'octubre ha traspassat l'empresari Jordi Guimet i Portillo, un entusiasta seguidor de la trajectòria intel·lectual d'En Jordi Bilbeny i de l'Institut Nova Història. Descansi en pau.

L’Institut Nova Història lamenta haver d’informar als seus seguidors i seguidores que aquest 31 d’octubre ha mort el nostre amic Jordi Guimet i Portillo a l’edat de 78 anys, En Jordi Guimet sempre ha estat un entusiasta seguidor d’En Jordi Bilbeny i de la seva feina de desemmascarar la censura i alhora s’havia adherit a l’Institut Nova Història.

Va cofundar l’any 1978, juntament amb En Miquel Sisó, l'empresa granollerina Plasticband, un negoci familiar que esta dedicat a la producció de maquinària i consumibles per a embalatges. Als anys 80 Plasticband va obrir un petit taller de màquines, que ara exporta a tot el món.

A més a més, va estar vinculat durant molts anys a Pimec Vallès Oriental, força dels quals a l'executiva, on va ocupar diferents càrrecs. Entre aquests, el de vicepresident.

El senyor Guimet va ser una gran persona, un patriota immens, però també un home molt critic i lúcid amb tot el que està passant al país.

Descansi en pau i en la llum i l’amor infinit de l’univers.

Institut Nova Història



Redacció: Institut Nova Història

Publicat a www.inh.cat - Institut Nova Història