NOTICIES » 03-10-2017  |  MEMòRIA HISTòRICA
3770

Nou cicle de conferències sobre censura i manipulació de la història de Catalunya

Finalment el proper 7 de novembre s'enceta al Centre Comarcal Lleidatà (Barcelona) el nou cicle de conferències de tardor sobre la censura i manipulació a la història de Catalunya. El cicle es clourà el mes de febrer del 2018.

Com cada tardor dels darrers anys, l'Institut Nova Història es complau a oferir, enguany en col·laboració amb el Centre Comarcal Lleidatà, un nou cicle de conferències a totes les persones interessades en la història censurada de Catalunya. Les conferències s'impartiran els dimarts assenyalats a la Sala d'Actes del Centre Comarcal Lleidatà a partir de les 19:00. Els preus de cada xerrada són els mateixos que els dels altres anys. 13 € per a les persones no adherides a L'institut Nova Història, 10 € per a als adherits  i 5 € per als estudiants (han de dur el carnet acreditatiu). El preu de tot el el Cicle de 6 conferències és el següent: 60 € per als no-adherits, 45 € per als adherits i 30 € per als estudiants.

L'adreça del Centre Comarcal Lleidatà és la següent: Gran Via de les Corts Catalanes, 592, 1r, Barcelona 08007.



CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE CENSURA I MANIPULACIÓ A LA HISTÒRIA DE CATALUNYA

Institut Nova Història / Centre Comarcal Lleidatà

Tardor 2017

  • Dimarts, 7 de novembre. VÍCTOR CUCURULL – Ferran Cortès, l'Estadista i Malintzin, la Senyora. Gènesi catalana de la Nova Espanya
  • Dimarts, 28 de novembre. PEP MAYOLAS – Terres de frontera o principats: els senyorius de l’hereu de la corona.
  • Dimarts, 12 de desembre. JORDI BILBENY – La barretina en la tradició revolucionària i popular a l’Argentina
  • Dimarts, 9 de gener del 2018. MONTSE MONTESINOS La Història de Catalunya vista  a través de les digressions històriques d’En Jaume Ramon Vila i el seu Tractat d'Armoria.
  • Dimarts, 23 de gener. ALBERT FORTUNY – El mètode científic per a l’anàlisi de la falsificació de la història.

NOTA:
La  conferència d’en Marcel Manyé intitulada Apropiacions indegudes de la casta extractiva des del 1455 al 2017 que havia estat prevista per al dia 10 d’octubre del 2017 ha estat ajornada, per motius polítics al mes de febrer del 2018. Oportunament se n’indicarà la data.

Institut Nova Història



Redacció: Institut Nova Història

Publicat a www.inh.cat - Institut Nova Història