ARTICLES » 02-10-2020  |  PROJECTE COLOM
595 lectures

Nova ruta guiada per Pals al 17 d'octubre

Dissabte 17 d'octubre hem programat una altra ruta colombina per Pals d'Empordà, vila des d'on Cristòfor Colom va partir cap a Amèrica en el viatge de descobriment. Hi intervindran Jordi Bilbeny, En Leo Garcia i l'Albert Fortuny. Vegeu-ne els detalls.

Cartell que anuncia l'acte

Després de l'èxit de la primera RUTA A PALS amb En Jordi Bilbeny, la repetirem el proper dissabte 17 d'octubre, acompanyat d'en Leo Garcia i l'Albert Fortuny.

Serà una sortida col·lectiva (de màxim 25 participants), on caldrà venir-hi amb vehicle propi.

Us en detallem el programa:

Dia: dissabte, 17 d'octubre

Hora i Punt de trobada: 3/4 de 10 del matí, a Pals (us enviarem els detalls del punt de trobada, un cop hàgiu fet la inscripció)

  • 10 del matí: Visita del nucli antic de la vila.
  • 12: Visita a la TORRE DE MAR i el barri mariner.
  • 2: Dinar amb sobretaula a l'Hotel Golf de Pals
  • 2/4 de 5: Visita al MOLÍ DE PALS
  • 6: Tornada cap a casa

El preu de la sortida és de 30 euros/per persona: inclou la ruta, el dossier informatiu (que se us enviarà per correu electrònic) i l'assegurança mèdica.

La forma d'apuntar-s'hi és clicant al formulari: 

NOTA: A DIA D'AVUI (DIVENDRES, 2 D'OCTUBRE) LES INSCRIPCIONS JA ESTAN TANCADES

(Les 25 places per a la ruta seran assignades per estricte ordre d'inscripció. Un cop inscrits us enviarem les instruccions per realitzar el pagament)

És molt important que quan feu la inscripció deixeu el vostre correu electrònic i el número del mòbil

El dinar serà a l'Hotel Golf de Pals i tindrà un cost de 25 euros/per persona (a pagar in situ), amb els següents plats, a triar:

MENÚ ESPECIAL INH
Gaspatxo andalús amb encenalls de pernil
Carpaccio de tomàquet amb burrata fresca i pesto verd
Mil fulles de llagostins amb alvocat i llet de coco
*****

Lluç a la donostiarra amb verdures saltejades al wok
Costelles de xai a la planxa amb herbes de la Provença
Calamars farcits amb parmentier i picada
*****

Sorbet de mojito amb coco i mango
Fruits de bosc amb escuma de iogurt grec i menta fresca
Crema amb carquinyolis

Aigua i Vi Sumarroca (blanc i negre)
Cafè

Mesures sanitàries:
Es prendran totes les mesures sanitàries marcades per la Generalitat, en la prevenció del Covid-19.

-Caldrà portar mascareta durant la ruta, quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
-Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició.
-Al restaurant, seurem en taules de màxim 8 comensals.

Per dubtes o d'altres qüestions referents a l'organització o contingut de la ruta: Gemma (678 301 875) o en Jordi (680 513 802)

Publicat a www.inh.cat - Institut Nova Història