Accediu  |  Registreu-vos-hi
"..el que realment va passar és només una petita part de tot el que va passar.
Tot en la història segueix sent incert, els esdeveniments més grans, així com la menor incidència."
Goethe

NOVA CAMPANYA DE MICROMECENATGE PEL NOU LLIBRE D'EN PEP MAYOLAS: «DOCTORS CONTRA L'INSTITUT NOVA HISTÒRIA»

En Pep Mayolas culmina la sèrie d'articles en resposta al capítol central del llibre Pseudohistòria contra Catalunya amb aquesta obra on raona, argumenta i contextualitza les circumstàncies històriques que empenyerien el cavaller barceloní Joan Colom i Bertran a canviar la seva identitat i esdevenir l'immortal Cristòfor Colom, Descobridor d'Amèrica.


Si creus en el projecte compromès de restaurar el nostre passat segrestat i esborrat per la raó d'Estat, aquest llibre no pot mancar de cap de les maneres a la teva biblioteca, ni a la biblioteca dels teus amics i parents més propers, a qui també els hi pots regalar.

No te'l deixis perdre. Renuncia a ser un mer observador, un indiferent més, un català neutre i neutral. I sigues protagonista d'aquest nou projecte de restaurar la nostra història usurpada i tergiversada per la censura d'Estat. Ajuda'ns a tirar endavant aquesta nova campanya!


COM FER EFECTIU EL VOSTRE SUPORT


Per participar a la campanya de micromecenatge cliqueu damunt d'una de les opcions disponibles:
Aportant 50€*
Aportant 100€ o més*

* Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena. Constar als crèdits d'agraïment del llibre.
* Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena. Constar als crèdits d'agraïment del llibre. Un altre llibre addicional del mateix autor.

Aconseguits 3000€
de 3000€
100% aconseguit

Aporta al projecte Encara hi pots col·laborar

 
  • 48 MECENES

    Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena.
    Constar als crèdits d'agraïment del llibre.

  • 13 MECENES

    100€ o més

    Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena. Constar als crèdits d'agraïment del llibre. Obsequi addicional d'un altre llibre del mateix autor.

Aporta al projecte
Encara hi pots col·laborar