Accediu  |  Registreu-vos-hi
"L'únic deure que tenim amb la història és reescriure-la."
Oscar Wilde (1854-1900) Dramaturg i novel·lista

FES POSSIBLE EL NOU LLIBRE D'EN PEP MAYOLAS: «TERESA DE JESÚS. CLARISSA, CATALANA, ABADESSA I DOCTORA»

En Pep Mayolas ens presenta una aproximació a la figura d’una catalana universal, Teresa de Jesús, que l’Església i la monarquia de Felip II van extirpar de la història de Catalunya per convertir-la en una santa de Castella plenament ajustada a les directrius emanades del Concili de Trento (1545-1563). L’autor dedica la 1a part del llibre a explicar com es va construir la famosa Teresa d’Àvila, i com es va utilitzar la seva figura per introduir la Contrareforma a la Nació Catalana. La 2a part descriu l’ambient social i cultural català on es forjaria una Doctora en Teologia excepcional com la que s’endevina sota la monja retallada per la censura i ens la presenta com a abadessa i doctora. En la 3a part, l’autor ens convida a tota una passejada pel Laberint de la Suplantació i exposa per què identifica Teresa amb l’abadessa de Pedralbes. El llarg Epíleg desgrana, en capítols curts, la sèrie d’indicis i proves que permeten d’afirmar que Teresa de Jesús fou el nom de religió d’una dama catalana d’altíssim llinatge.


Si creus en el projecte compromès de restaurar el nostre passat segrestat i esborrat per la raó d'Estat, aquest llibre no pot mancar de cap de les maneres a la teva biblioteca, ni a la biblioteca dels teus amics i parents més propers, a qui també els hi pots regalar.

No te'l deixis perdre. Renuncia a ser un mer observador, un indiferent més, un català neutre i neutral. I sigues protagonista d'aquest nou projecte de restaurar la nostra història usurpada i tergiversada per la censura d'Estat. Ajuda'ns a tirar endavant aquesta nova campanya!


COM FER EFECTIU EL VOSTRE SUPORT


Per participar a la campanya de micromecenatge cliqueu damunt d'una de les opcions disponibles:
Aportant 50€*
Aportant 100€ o més**

* Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena. Constar als crèdits d'agraïment del llibre.

** Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena. Constar als crèdits d'agraïment del llibre. Segon exemplar del llibre o una altra obra de l’autor a escollir, amb dedicatòria per al mecenes o per a regalar, si s’escau.


Aconseguits 4550€
de 4500€
101.11111111111% aconseguit

Aporta al projecte Encara hi pots col·laborar

 
  • 98 MECENES

    50€

    Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena. Constar als crèdits d'agraïment del llibre.

  • 24 MECENES

    100€ o més

    Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena. Constar als crèdits d'agraïment del llibre. Segon exemplar del llibre o una altra obra de l’autor a escollir, amb dedicatòria per al mecenes o per a regalar, si s’escau.

Aporta al projecte
Encara hi pots col·laborar