Accediu  |  Registreu-vos-hi
"..el que realment va passar és només una petita part de tot el que va passar.
Tot en la història segueix sent incert, els esdeveniments més grans, així com la menor incidència."
Goethe

FES POSSIBLE EL NOU LLIBRE D'EN PEP MAYOLAS: «TERESA DE JESÚS. CLARISSA, CATALANA, ABADESSA I DOCTORA»

En Pep Mayolas ens presenta una aproximació a la figura d’una catalana universal, Teresa de Jesús, que l’Església i la monarquia de Felip II van extirpar de la història de Catalunya per convertir-la en una santa de Castella plenament ajustada a les directrius emanades del Concili de Trento (1545-1563). L’autor dedica la 1a part del llibre a explicar com es va construir la famosa Teresa d’Àvila, i com es va utilitzar la seva figura per introduir la Contrareforma a la Nació Catalana. La 2a part descriu l’ambient social i cultural català on es forjaria una Doctora en Teologia excepcional com la que s’endevina sota la monja retallada per la censura i ens la presenta com a abadessa i doctora. En la 3a part, l’autor ens convida a tota una passejada pel Laberint de la Suplantació i exposa per què identifica Teresa amb l’abadessa de Pedralbes. El llarg Epíleg desgrana, en capítols curts, la sèrie d’indicis i proves que permeten d’afirmar que Teresa de Jesús fou el nom de religió d’una dama catalana d’altíssim llinatge.


Si creus en el projecte compromès de restaurar el nostre passat segrestat i esborrat per la raó d'Estat, aquest llibre no pot mancar de cap de les maneres a la teva biblioteca, ni a la biblioteca dels teus amics i parents més propers, a qui també els hi pots regalar.

No te'l deixis perdre. Renuncia a ser un mer observador, un indiferent més, un català neutre i neutral. I sigues protagonista d'aquest nou projecte de restaurar la nostra història usurpada i tergiversada per la censura d'Estat. Ajuda'ns a tirar endavant aquesta nova campanya!


COM FER EFECTIU EL VOSTRE SUPORT


Per participar a la campanya de micromecenatge cliqueu damunt d'una de les opcions disponibles:
Aportant 50€*
Aportant 100€ o més**

* Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena. Constar als crèdits d'agraïment del llibre.

** Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena. Constar als crèdits d'agraïment del llibre. Segon exemplar del llibre o una altra obra de l’autor a escollir, amb dedicatòria per al mecenes o per a regalar, si s’escau.


Aconseguits 4550€
de 4500€
101.11111111111% aconseguit

Aporta al projecte Encara hi pots col·laborar

 
  • 98 MECENES

    50€

    Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena. Constar als crèdits d'agraïment del llibre.

  • 24 MECENES

    100€ o més

    Llibre dedicat personalment per l'autor i enviat a casa sense despeses de cap mena. Constar als crèdits d'agraïment del llibre. Segon exemplar del llibre o una altra obra de l’autor a escollir, amb dedicatòria per al mecenes o per a regalar, si s’escau.

Aporta al projecte
Encara hi pots col·laborar