Accediu  |  Registreu-vos-hi
"Els pobles que obliden la seva història estan condemnats a repetir-la"
Nicolás Avellaneda (1837-1885)
VIATGES » 30-08-2019 20:00

ÚLTIMES PLACES PEL VIATGE A SICÍLIA:
DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ 30 D'AGOST

Tipus d'acte: viatge i ruta guiada.
Acte: viatge i ruta guiada per la Sicília oriental.
Organitza: Institut Nova Història, Amunt Viatges i Selva Tours.
Lloc: Sicília Oriental.
Data límit d'inscripció: 30 d'agost.
Inscripcions:
obertes (formulari més avall).
Dies: des del dijous 10 d'octubre al migdia fins al diumenge 14 d'octubre a la tarda.

  • Dijous, 10 d'octubre: Barcelona, Catània
  • Divendres, 11 d'octubre: Catània, Caltagirone i Mòdica
  • Dissabte, 12 d'octubre: Mòdica. Noto, Ispica Mòdica.
  • Diumenge, 13 d'octubre: Mòdica. Palermo.
  • Dilluns, 14 d'octubre: Palerm, Barcelona.
Preu: 1290€

Programa desglossat: d
el 10 al 14 d’octubre
  • DIJOUS, 10 D’OCTUBRE DEL 2019: BARCELONA – CATÀNIA: Sortida de l’aeroport de Barcelona a les 2/4 d’1 del migdia. Arribada a Catània a 2/4 de 3. Catània, enorme “finestra del Barroc”, té el nucli antic tallat en dos per l’elegant Via Etna. La visita ens permetrà conèixer el Palau Biscari, la Font de l’Elefant i el Duomo, Via Clergues, l’Ajuntament, la Crociferi i el monestir benedictí (visita exteriors). Allotjament a l’hotel Santuzza *** amb sopar i esmorzar.
  • DIVENDRES, 11 D’OCTUBRE DEL 2019: CATÀNIA – CALTAGIRONE – MÒDICA: Esmorzar. Circuit Sicília (bus a disposició del grup). Parada a Lentini per visitar un forn de pa (visita i degustació). Dinar en restaurant. Comencem el nostre viatge des d’una ciutat famosa pel seu estil arquitectònic barroc, Caltagirone, però sobretot per la seva ceràmica. El prestigi de la ciutat, una terra rica en fang, és de fet en aquest art antic, que veu la creació de bells i colorits artefactes, únics en el seu tipus. El centre històric de Caltagirone s’estén al llarg de dues artèries principals: Corso Vittorio Emanuele i Via Roma. Caminant per la Via Roma, que divideix la ciutat per la meitat, es troba Vila Comunale, un meravellós jardí d’estil anglès adornat amb gerros de ceràmica amb cares suggerents i espectaculars, i el Teatrino, un particular edifici del segle XVIII decorat amb majòlica que alberga el Museu de Ceràmica, on es pot rastrejar la història de la ceràmica, des de la prehistòria fins als nostres dies. Allotjament a l’hotel Borgo Don Chisciotte **** a Mòdica. Sopar inclòs.
  • DISSABTE, 12 D’OCTUBRE DEL 2019: MÒDICA – NOTO – ISPICA – MÒDICA: Esmorzar. Noto. La visita comença al carrer principal, que surt des del port nacional, directament a través de tota la ciutat, i s’estén a tres places. La primera és la plaça Immaculada, en la qual es troba l'església de Sant Francesc de la Immaculada i el convent S. Salvatore, amb dues fileres de columnes acoblades i belles finestres, acompanyat d'una enorme torre. Es prossegueix cap a l'àmplia plaça de l'Ajuntament, amb el Palazzo Ducezio, l'ajuntament, elegant obra de V. Sinatra. A la dreta d'una àmplia escala domina la gran façana del segle XVIII de la catedral, amb dues files de columnes i flanquejada per dues torres. La catedral conserva, en una de les capelles, l'urna amb les relíquies de S. Corrado Confalonieri, patró de la ciutat. Dinar en restaurant. A les 3 de la tarda, visita guiada per Cava Ispica. És una vall fluvial que durant 13 km afecta l'altiplà d'Iblean, entre les ciutats de Mòdica i Ispica. La vall, immersa en la vegetació típica dels maquis mediterranis, conserva necròpolis prehistòriques, catacumbes cristianes, oratoris de coves, ermites monàstiques i àrees residencials de diversos tipus. A l'àrea terminal de la vall en el territori d'Ispica, prop de la ciutat, hi ha nombrosos testimonis que testifiquen la presència de l'home des de la prehistòria. Sopar inclòsAllotjament a l’hotel Borgo Don Chisciotte ****.
  • DIUMENGE, 13 D’OCTUBRE DEL 2019: MODICA – PALERM: Esmorzar. Visita guiada. El clàssic itinerari barroc de Mòdica part de l'església de San Giorgio, un dels símbols del sud-est de Sicília, on es pot admirar el políptic de fusta més gran de Sícilia, del 1610. Continuarem per Corso Umberto, l'artèria principal de la ciutat, que ens portarà a la Chiesa del Soccorso, una de les esglésies més interessants de l'arquitectura barroca de la Val di Noto. La següent parada és l'església de San Pietro, precedida per una escala monumental i custodiada per les estàtues dels dotze apòstols, col·locats en alts pedestals. El passeig continuarà amb una visita a l'església del Carmine, a Piazza Matteotti, un dels edificis eclesiàstics més antics de la ciutat i un dels exemples més significatius de l'arquitectura gòtica tardana. El castell dels comtes de Mòdica és el símbol visual de la ciutat. Col·locat sobre un aflorament rocós, ha estat durant segles una defensa natural per a la capital del comtat.A les 11 h demostració de l'última fase de batut de xocolata al laboratori, amb introducció històrica i videu sobre les plantacions de cacau i degustació. Per ingressar al laboratori cal fer servir bates i gorres d’un sol ús (inclòs). La durada de la visita és de 20 minuts. Dinar en restaurant. Allotjament a l’hotel Joli *** de Palerm. Sopar inclòs.
  • DILLUNS, 15 D’OCTUBRE DEL 2019: PALERM – BARCELONA: Esmorzar. Visita guiada per Palerm. El recorregut per la ciutat comença a partir de la Catedral, que va ser una església cristiana primitiva, on els àrabs van construir una mesquita, i que normands van tornar a destinar al culte cristià. Arribem a les dues primeres capelles de les tombes de Constança d'Aragó, Enric VI, Frederic II, Guillem, duc d'Atenes, Roger II i l'emperadriu Constança. L'església, dedicada a l'Assumpció, preserva nombroses obres d'art, i hi ha molts mestres que hi han treballat. Continuació amb la visita al Palau Reial per admirar la Capella Palatina. Visita de les Catacumbes dels Caputxins. Recomanem una visita al típic mercat del Capo molt característic de la ciutat. Després de la visita, trasllat a l’aeroport de Palerm. Sortida del vol direcció a Barcelona a 1/4 de 4 de la tarda. Arribada a 1/4 de 6.


Preu per persona del 10 al 14 d’octubre del 2019 ............................................. 1290 €


Pagament fraccionat: dates límit i preu

Data límit del 1r pagament i preu: 30 d'agost, 400 euros
Data límit del 2n pagament i preu: 15 de setembre, 490 euros
Data límit del 3r pagament i preu: 1 d'octubre, 400 euros


Com podeu fer la reserva per al viatge a Sicília:

1- Sol·licita la teva plaça a reservas.amuntviatges@group-team.com
2- Confirmarem la petició. Formes de pagament:

TARGETA DE CRÈDIT/DÈBIT Ens posarem en contacte amb tu. BBVA ES64 0182 0242 4302 0155 5286

3- Primer pagament de 400€ x persona en concepte de bestreta, a la confirmació. Màxim 15 d’agost 2019.

4- Segon pagament de 490€ x persona màxim el 15 de setembre 2019.

5- Pagament final, 400€ x persona, com a molt tard l’ 01 d’octubre 2019.

6- Fes-nos arribar el teu DNI escanejat juntament amb el rebut de pagament.

7- T’enviarem per correu electrònic la teva documentació del viatge uns 10 dies abans de

la sortida.

També teniu la possibilitat de pagar en efectiu a l’oficina o a les reunions informatives

Institut Nova Història - Amunt Viatges - Selva Tours

Compartir


Institut Nova Història
www.inh.cat

TRIA LA TEVA CONFERÈNCIA

• Tria la conferència i conferenciant

• Ens desplacem al teu municipi

• Opció de Cinefòrums

• Contacta'ns per concertar la data

• T'ajudem a fer-ne difusió

Sol·licitud de conferència

Llistat de conferències

Contacteu amb nosaltres

TIPUS D'ACTIVITATS:
SUBSCRIPCIÓ AL BUTLLETÍ
Subscriviu-vos al nostre butlletí