Accediu  |  Registreu-vos-hi
"Un poble deixa de ser analfabet quan aprèn a llegir i escriure ...la pròpia història"
Paulo Freire

Presentació:

12 anys al capdavant de la recerca i de la recuperació de la nostra història

Ja fa 12 anys del naixement de l'Institut Nova Història, una fundació dedicada a la recuperació de la història de la nació catalana que de manera constant, ha sabut aprofundir en el coneixement dels mecanismes de la censura d'estat que ha estat responsable de l'adulteració de la història. Vam començar amb l'estudi de la catalanitat d'en Colom però aviat es va descobrir que només es tractava de la punta de l'iceberg. Decidir destapar tot allò que s'estava trobant era iniciar un camí on no ens mancarien entrebancs i crítiques (gairebé sempre amb una gran dosi de menyspreu i amb una manca absoluta d'argumetació). I es que posar en relleu com l'aplicació sistemàtica dels mecanismes de censura i tergiversació havia afectat els interessos nacionals de Catalunya tenía conseqüències polítiques, econòmiques i culturals de gran magnitud.

Cal destacar el paper protagonista d'En Jordi Bilbeny en tot aquest llarg recorregut. En Jordi Bilbeny, cap de recerca de l'Institut, fa molts més anys que investiga i és gràcies a ell que tot això és i ha estat possible.

Tot i la feina feta, que ens ha obert la consciència a la necessitat de revisar la història, som conscients que tenim per davant un llarg camí per recórrer fins a poder recuperar-la del tot. Cal demostrar les nostres tesis amb rigor de manera que l'acadèmia internacional reconegui la seva validesa.

Els dotze anys de l'Institut Nova Història també han servit per consolidar-nos, ampliar la recerca i maximitzar la difusió. S'organitzen cursos, conferències, presentacions, simposis, universitats, publiquem lllibres, realizem produccions cinematogràfiques per arribar a tots els públics, i disposem d'un equip d'investigadors i una redacció que elabora articles d'investigació que de manera constant anem publicant al web.

Dades d'audiència

80.000 visites mensuals
30.000 usuaris únics mensuals

 

font: Google Analytics, Anàlisis propis


Avantatges de la publicitat a internet

Combina la creació d'imatge de marca amb la interactivitat entre l'anunciant i el consumidor.

Permet l'activació de campanyes de gran cobertura i ressò amb una inversió més competitiva que la dels mitjans tradicionals (premsa en paper, televisió, ràdio).

Facilita l'accés a una audiència perfectament identificada (socialment, culturalment i econòmicament).

Ofereix, en temps real i amb precisió, estadístiques i indicadors de l'efectivitat de les campanyes publicitàries.

Amb un sol clic, genera trànsit i augmenta les visites a la web de l'anunciant.

Perquè a l'Institut Nova Història

L'audiència de l'INH està conformada per un públic consumidor de cultura, influent i majoritàriament amb estudis superiors.

Preus

PROMOCIÓ

- Banner capçalera gran (728x90) (apareix a totes les pàgines)
Mensual: 100€/mes  (CPM a 4€, aprox. ~1.800 impressions diàries)
Pack 3 mesos:  200€
Pack 6 mesos:  300€

- Banner capaçalera petit (227x90) (apareix a totes les pàgines)
Mensual: 50€/mes  (CPM a 4€, aprox. ~1.800 impressions diàries)
Pack 3 mesos:  100€
Pack 6 mesos:  150€

Si esteu interessats amb incloure publicitat al nostre web, contacteu a través del següent formulari:

Nom i cognoms:

Organització/Empresa:

Email:

Tinc interès per:

Consulta: