Accediu  |  Registreu-vos-hi
"L'únic deure que tenim amb la història és reescriure-la."
Oscar Wilde (1854-1900) Dramaturg i novel·lista
» 01-04-2010 00:00

Sopar CCL Pep Mayolas


Ara farà un any que l'amic i investigador Pep Mayolas va fer una petita conferència a Barcelona en un dels sopars de la Fundació. Hi va parlar d'En Galceran de
Cardona i de la seva substitució literària pel nom de Garcilasso de la Vega. Llavors feia poc temps que treballava aquest tema i, a més a més, el fet de parlar en un lloc molt sorollós, no va facilitar gaire ni la seva exposició ni la seva comprensió. Ara, deia, que fa un any d'aquell primer intent  d'aproximació al conflicte, m'ha semblat adient, ateses les noves proves que ha anat recollint, i atès l'aprofundiment que hi ha anat practicant, que pogués tornar-ne a parlar.
Per això, l'hem convidat novament a informar-nos-en en el decurs del proper sopar que l'Institut Nova Història prepara per al dimarts que ve, dia 21 d'abril, a 3/4 de 9 del vespre al Centre Comarcal Lleidatà (Ronda Universtitat, 1; entrada per l'Hotel Conestable).
Així, conferenciarà sobre "Galceran de Cardona i Garcilasso de la Vega: indicis i raons d'una suplantació". Hi sou convidats. A més a més, amb aquest
acte i sopar, l'Institut Nova Història volem celebrar la Diada de Sant Jordi, una data literària i nacional tan assenyalada, amb la recuperació d'un dels nostres valors literaris més importants del segle XVI, manllevat per la censura i la corona espanyoles.
Si hi volíeu assistir només m'ho auríeu de confirmar abans del proper dilluns dia 20. Espero que el tema us desvetlli l'interès i puguem celebrar plegats aquest nou Sant Jordi. Sopant i escoltant en Pep Mayolas.
Salut i clarividència,
Jordi BilbenyDia: Dijous, 01 d'abril del 2010
Hora: A les del matí
Lloc: Cercle Comarcal Lleidatà, Barcelona
Entrada: Lliure
Organitza: L'Institut Nova HistòriaCompartirInstitut Nova Història
www.inh.cat

TRIA LA TEVA CONFERÈNCIA

• Tria la conferència i conferenciant

• Ens desplacem al teu municipi

• Opció de Cinefòrums

• Contacta'ns per concertar la data

• T'ajudem a fer-ne difusió

Sol·licitud de conferència

Llistat de conferències

Poseu-vos en contacte amb nosaltres

TIPUS D'ACTIVITATS:
SUBSCRIPCIÓ AL BUTLLETÍ
Subscriviu-vos al nostre butlletí