Accediu  |  Registreu-vos-hi
"Malfia't de la història. Somnia-la i refés-la."
Pere Quart
ARTICLES » 17-06-2023  |  LA CORONA CATALANO-ARAGONESA
3047 lectures

Nou viatge a Malta amb En Jordi Bilbeny

Després de l'anunci del nou viatge a Malta publiquem el programa del circuit que es seguirà per l'illa. També podreu consultar com fer les reserves i d'altres detalls útils.

CIRCUIT A MALTA

02/12 Presentació a l’aeroport de BarcelonaT1 a 2/4 de 10 del matí.  Sortida a les 11:30h i arribada prevista a les 13:40h

Arribada a Malta, amb guia assistent inclòs. Recollida a l’aeroport i directament visita als temples megalítics i penya-segats marítims de Dingli.

No s'inclou el dinar. Després de veure una impressionant posta de sol, arribada a l’hotel. Tràmits de facturació i entrega d’habitacions. Al vespre, sopar típic maltés amb música trtadicional. Begudes incloses. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel.


3/12 Esmorzar a l’hotel. Visita de la Valetta i Mdina.

Visita (interior) de la Catedral de San Joan i pintures de Caravaggio i la Capella de Sant Jordi.

Inclou la visita per l’exterior de la House of Catalunya, l’Alberg d’Aragó i el Barri Balzunetta. Dinar a 2/4 de dues en un restaurant de La Valetta. A la tarda visita de Mdina, del Bastió i de Mdina Dungeons.

A l’hora convinguda, sopar al restaurant  St Julians, amb begudes incloses. Havent sopat es farà una petita visita panoràmica per aquest districte, d’animada vida nocturna, a la badia d’Spinola. Temps lliure per prendre una copa o fer un tomb pel passeig marítim.

Trasllat a l’hotel.


4/12 Esmorzar a l’hotel. Trasllat al ferri per anar visitar l’illa de Gozzo. Visita amb guia local que us portarà a veure Dweira – Ggantija – Victoria – Xlendi – Qala – Belveder. Dinar, beguda no inclosa. Vaixell inclòs.

Sopar en un restaurant típic amb música (restaurant Razzett l-Antic 1743), situat en un entorn excepcional, al poble d’Al Qormi. Aquí descobrireu

alguns dels tresors ancestrals de la cultura maltesa sobre vins locals i la cuina tradicional. Músics amb vestimenta tradicional maltesa amenitzaran el sopar. La vetllada continuarà amb un passeig per Mdina, l’antiga capital de Malta, també coneguda com la Ciutat del silenci.

Trasllat a l’hotel.


5/12 Esmorzar molt aviat. Abans d’arribar a l’aeroport es farà una visita panoràmica a Birgu. Petit i bonic poble, avui conegut com Vittoriosa, on es van instal·lar els Cavallers de l’Orde de Malta i hi van fortificar les defenses de l’illa.  Després farem una parada breu al poble mariner i port de Marsaxlokk. Assistència fins a l’aeroport.

Sortida 14:45h – arribada prevista 17:00 h.