Accediu  |  Registreu-vos-hi
"Fins i tot el passat es pot modificar; els historiadors no paren de demostrar-ho."
Jean Paul Sartre (1905-1980) Filòsof i escriptor francès
NOTICIES » 21-07-2012
3450 lectures

L'Institut Nova Història s'adhereix a 'Catalunya vol viure en llibertat'

L'Institut Nova Història s’ha adherit al concert, organitzat pel diari “El Punt Avui”, que es farà el pròxim diumenge 29 de juliol a Girona i en el qual participaran més d’una trentena de cantants i grups musicals del país.

Catalunya ha encetat un camí­ que no té retorn. Avui més que mai el país té l'oportunitat d'esdevenir un Estat propi.  Cal que refermem amb grans demostracions públiques aquesta voluntat col·lectiva d'assolir la plena sobirania nacional.

Sumeu-vos a una proposta festiva, lúdica i cultural que és un nou acte de reafirmació nacional. El 29-J milers de persones es donaran cita al Parc de la Devesa de Girona per viure una jornada única, on trenta-quatre dels principals grups musicals del país cantaran desinteressadament per clamar plegats per l'exercici del dret a decidir d'un poble que vol la llibertat.

Una trobada intergeneracional amb música per a tothom; perquè algun dia els nostres fills puguin dir als seus que ells també van ser allí, empenyent per aconseguir que Catalunya trobi el seu lloc a Europa.

Els adherits i simpatitzants de l'Institut Nova Història, igual que els de totes les altres entitats adherides: ADAC, Òmnium, ERC, la CUP, CDC, el Barça, el Girona FC, l'Assemblea Nacional Catalana, l'Associació de Municipis per la Independència..., tindran un descompte a l'hora d'adquirir les entrades. L'acord permet que els adherits a L'Institut Nova Història puguin entrar al concert a un preu reduït de 8 euros, quan el preu d'una entrada comprada anticipadament és de 12 i el dia del concert seran a 20 euros.

Per poder obtenir les entrades a aquest preu, els adherits a l'Insitut Nova Història han rebut les indicacions oportunes per mitjà d'un missatge de correu electrònic.

Així mateix, els organitzadors han disposat un servei d'autocars que sortiran de diferents punts del país per a totes les persones que s'hi vulguin desplaçar amb més comoditat.

El mateix dia, a l'Auditori, també es podrà veure el documental "Operació Garzón contra l'independentisme català", editat i produït pel digital Llibertat.cat i Zeba Produccions, en què en un treball de gran qualitat i de 50 minuts de durada molts dels protagonistes d'aquella onada de retencions fan un repàs d'aquell episodi.

L'objectiu és omplir el Parc de la Devesa gironina amb milers de persones que reivindiquin la independència de Catalunya. Com expressen els organitzadors de l'acte, es tracta d'una bona manera de recordar aquell atac de fa vint anys contra l'independentisme però també contra Catalunya i tots els catalans i, alhora, de deixar clar que el nostre país continua sent atacat diàriament per Espanya en tots els àmbits: l'econòmic, el polític, l'esportiu, el lingüístic, el cultural, etc. i que cal plantar-hi cara, encara que només sigui cridant ben fort que "Catalunya vol viure amb llibertat", el 1992, ara i sempre.

Us convidem a tots a participar-hi!

El cantants i grups que actuaran són els següents:

Alfons Encinas (Els Trobadors) (cançó d'autor), Amelie (pop), Ángel Daban (animació), Biel Majoral (cançó d'autor), Bloc Quilombo (percussió), Brams (rock), Canimas (cançó d'autor), Carles Belda (cançó d'autor), De Calaix (cançó d'autor), Dekrèpits (rock), Deskarats (ska), Els Catarres (pop) , Els Cremats (cançó d'autor), Electrotoylets (pop), Joan Dausà  i Els Tipus d'Interès (cançó d'autor), Gospelians (gòspel), Jaume Arnella (cançó d'autor), Josep Tero (cançó d'autor), Jordi Tonietti (animació), Kitsch (rock), Macedònia (pop), Marge d'Error (pop), Miquel Gil (cançó d'autor), Miquel Abras (cançó d'autor), Núria Feliu (rapsoda), Pere Tàpias (cançó d'autor), Pi de la Serra (cançó d'autor), Poble que Canta (cant coral), PulpoPop (pop), Refugi (Joan Reig d'Els Pets) (cançó d'autor), Santi Arisa (percussió), Terratombats (rumba), The Gruixut's (rock) i Xirois (percussió).

Més informació:
www.catalunyavolviureenllibertat.cat
versió per imprimir

Comentaris publicats

  1. Albert
    22-07-2012 11:48

    La recuperació de la nostra història ha d'anar acompanyada de la recuperació del nostre País. Per més que els hi costi entendre als que neguen el genocidi que patim, i als que neguen qualsevol opció de recerques com les que fem, aviat acabaran abanderant els fets tal com són, i no com ens els han explicat els nostres genocides, i que aquests ens relaten com si fossin els entesos acadèmis....

Afegeix-hi un comentari:

Per poder deixar comentaris us heu de registrar:


  EDITORIAL
L'Institut Nova Història torna a publicar un editorial d'En Jordi Bilbeny, que continua sent ben viu avui mateix. L'autor el dedica als calumniadors de ‘Sàpiens’.
25761 lectures
2019 INH 33 Pere Alzina/ «100 mots maltesos d’origen català»
2019 INH 34 Cesc Garrido/ «L’església i catedral visigòtica dels Sants Just i Pastor esmentada com a “St. Iuste”»
SUBSCRIPCIÓ AL BUTLLETÍ
Subscriviu-vos al nostre butlletí
Al web de numericana podeu comprovar quin és l'escut d'armes de Leonardo da...[+]
Si els catalans van ser els primers descobridors d'Amèrica, els primers colonitzadors i pobladors, havien de...[+]
Empordà Televisió recull la notícia de la presentació del llibre "El Quixote va esborrar el Quixot", de Lluís...[+]
Jordi Bilbeny investiga les arrels catalanes del descobridor del nou continent en El dit de Colom, un treball en...[+]