Accediu  |  Registreu-vos-hi
"Em meravello sovint que la història resulti tan pesada, perquè gran part d'ella ha de ser pura invenció"
Jane Austen (1775-1817) Escriptora
NOTICIES » 30-11-2012
14739 lectures

La usurpació de la història de Catalunya a mans de la Corona i de l'Estat espanyols: una visió global

La usurpació de la història de Catalunya a mans de la Corona i de l'Estat espanyols: una visió global, conferència inaugural d'en Jordi Bilbeny a Plural-21 en el III Cicle sobre la falsificació de la història de Catalunya, panoràmica d'una falsificació de segles, i en tots els àmbits i continents

La usurpació de la història de Catalunya a mans de la Corona i de l'Estat espanyols: una visió global - Jordi Bilbeny from MIZAR-PETRUS on Vimeo.
versió per imprimir

Comentaris publicats

 1. Esteve Renom
  19-01-2014 00:35

  Impressionant!

 2. Francesc
  16-12-2012 10:21

  Aquesta conferència farà època!

 3. Jordi Bilbeny
  11-12-2012 01:04

  Perdona, Josep. Fem difusió de les nostres recerques amb totom que ens estén el braç per fer-ho. Em sap greu que barregis sida i difusió de la istòria. És tendenciós i poc onest. Són dues coses ben diferents i em sembla que a la teva edat fer aquesta mena de demagògica, no toca. L'alçada moral de l'Institut Nova Història és l'alçada moral de les seves recerques i de l'esforç incommensurable que s'hi fa per fer-les arribar al gran públic, entre el silenci còmplice de totom i el teu esglai exageradament fora de lloc. Dir-nos xalats a nosaltres, és un escarni més a la nostra tasca, que es pot tolerar amb un somriure commiseratiu a la cara, avesats com estem a la befa gratuïta i infonamentada. Però cusar de criminals aquells que donen informació per interpretar la medicina i la sida des d'una perspectiva diferent em sembla molt greu i indigne. Jo no decideixo sobre què s'ha de publicar al web. Però si el webmestre decideix esborrar el teu comentari, no em sembla que quedaríem ben retratats. Aquest és un web de debat sobre la recerca istoriogràfica i no un espai per insultar ningú, ja sigui amb el pretext de la istòria o el de la sida.

 4. josep
  07-12-2012 11:45

  No puc m'ho puc creure! Esteu xalats del tot ! Com podeu fer un cicle amb Plural 21, ja que us poseu a l'alçada moral de criminals que afavoreixen la difussió de la sida. Aquests personatges juguen en mig d'una epidèmia que a Catalunya ha causat 16 mil morts a no fer prevenció i a que la gent no prengui medicació perquè diuen que no són valids els tests ni les infeccions. Aquesta és l'alçada moral del Institut Nova Història ? Espero que vosaltres que sou especialistes en censura no l'apliqueu a aquests post, quedarieu ben retratats !

 5. ivan
  03-12-2012 15:25

  Buscant per la xarxa he trobat un article de La Vanguardia de l'any 1978 ón diferents perosnatges dels segles XV,XVI,XVII i XVIII reconeixen la nació catalana. Deixo el link per qui volgui veure l'article. http://www.cch.cat/pdf/la_vanguardia_140678.pdf

Afegeix-hi un comentari:

Per poder deixar comentaris us heu de registrar:


  EDITORIAL
L'Institut Nova Història torna a publicar un editorial d'En Jordi Bilbeny, que continua sent ben viu avui mateix. L'autor el dedica als calumniadors de ‘Sàpiens’.
21962 lectures

Aconseguits 5755€
de 6000€
Queden 20 dies

Més informació
SUBSCRIPCIÓ AL BUTLLETÍ
Subscriviu-vos al nostre butlletí
Al web de numericana podeu comprovar quin és l'escut d'armes de Leonardo da...[+]
L'estudiós Manuel Civera relaciona l'obra amb un procés del 1427 i amb el Morvedre...[+]
Qui era Hernán Cortés? Va ser també fill d’un home corrent? Va tenir uns estudis escassos? O, altrament, tal...[+]
Si com exposa en Jordi Bilbeny, els Della Rovere són els Rovira de Morella, llavors Sixte IV hauria d’haver...[+]